Ajutor, vreau sa slabesc, o emisiune pentru educarea noastra

Ajutor vreau sa slabesc este o emisiune a canalului Prima TV care prezinta solutii de slabit

Astazi totul se invarte in jurul banilor, in jurul audientei crescute de obicei in jurul unor subiecte mult prea vulgare. M-am bucurat sa observ faptul ca in ultima vreme au aparut emisiuni de televiziune cu caracter educativ in directia nutritiei, in directia slabirii si in ideea constientizarii impactului pe care il are alimentatia noastra de zi cu zi. Ajutor, vreau sa slabesc, productia Prima TV este una din emisiunile care in ultimii ani a ridicat stacheta in privinta constientizarii impactului alimentatiei asupra sanatatii noastre.

OK, sunt mai multe emisiuni si acest lucru este minunat! Cu cat mai multe cu atat mai bine, pentru ca stam foarte prost la acest capitol, altfel nu s-ar explica procentele foarte ridicate de persoane cu obezitate si chiar cu obezitate morbida sau infantila. Sunt multe si acest lucru ne bucura!

Am observat emisiunea Ajutor, vreau sa slabesc! din oarecare intamplare, alergam printre canale intr-una din zile si atentia mi-a fost atrasa de subiect (bineinteles, pentru ca exista deja interesul, aplecarea spre subiect). Urmaresc dimineata pe Oana Cuzino cu emisiunea de la PRO TV, incat aceasta emisiune a venit frumos in completare.

Este, bineinteles, o emisiune cu caracter publicitar, pana la urma, nu putem nega acest lucru, mai ales ca in spatele emisiunii se afla o binecunoscuta companie de medicamente (nu-i dam numele), iar emisiunea prezinta o solutie de slabit, care, dupa cum se vede, functioneaza. Nutritionista Cornelia Marin adauga un mare plus de credibilitate si profesionalism si ii apreciez sincer sfaturile date subiectilor, se poate vedea ca stie clar despre ce vorbeste si cele mai multe sfaturi se aplica in cazul oricare solutii de slabit, cu sau fara suplimenti alimentari (si aici nu vorbim numai de produsele Herbalife, care in ceea ce ma priveste reprezinta o adevarata revelatie, dar asta e o alta poveste), iar Stelian Tufaru completeaza de minune, pentru ca, nu-i asa, cum spunem si in Herbalife, trebuie sa respectam procentul 80% nutritie, 20% sport (dar din nou, aceasta este o alta poveste)

Imi place Ajutor, vreau sa slabesc, deja emisiunea a ajuns la un numar record de difuzari, deja nu mai stiu la al catelea sezon, deci, e de bine. Asteptam difuzarea in continuare si cu fiecare caz prezentat ma motivez si mai puternic sa ajut oamenii sa slabeasca, sa vin in ajutorul lor cu solutii eficiente de slabit! Bravo, Prima TV! Keep it going!