De ce este important sa inveti despre nutritie in cadrul unei cure de slabire

Citeste in cadrul unei cure de slabire despre nutritie

Cred ca cel mai bine incep prin a spune ca situatia in care ai ajuns, anume aceea de supraponderalitate, daca nu chiar obezitate, se datoreaza ignorarii unor reguli alimentare de baza. Este clar! Nu te-ai ingrasat cu aer, nu pe baza de stres, nu ereditar! Destul de probabil te-ai ingrasat pe baza de…mancare!

Nu, nu suna bine, stiu ca imi vei spune ca la tine nu este asa (este posibil si acest lucru), dar, cu exceptia cazurilor in care exista o situatie, o particularitate medicala, sansele sa te fi ingrasat din cauza ca ai mancat incorect sunt, ei bine, foarte mari!

Acum vrei sa slabesti si acesta este un lucru extraordinar! Este bine sa slabesti, iar noi avem solutia ideala pentru a slabi sanatos!

Cu toate acestea, trebuie sa intelegi un lucru: desi produsele Herbalife functioneaza excelent si rezultatele in curele de slabire sunt de necontestat, ele nu sunt „the magic bullet”, produsele Herbalife nu sunt solutia universala, nu te poti infige in mititei si sa mananci Herbalife in acelasi timp in ideea ca ai sa slabesti! Nu merge asa!

Primul lucru pe care trebuie sa il faci in momentul in care te hotarasti ca vrei cu adevarat sa slabesti este sa iti schimbi obiceiurile alimentare! Trebuie sa citesti despre nutritie, sa constientizezi greselile pe care le faceai pana acum si sa le indrepti. In acel moment, produsele Herbalife vor functiona! Ele functioneaza excelent, dar numai daca tu intelegi ca trebuie sa schimbi ceva la tine, iar alimentatia este primul pas.

Eu iti recomand sa incepi sa citesti putin cate putin despre nutritie, despre ce inseamna o nutritie corecta, nu pentru a-i invata pe altii, ci pentru a te ajuta pe tine, pentru a sti ce sa mananci incat sa ai rezultate pozitive pe termen scurt, mediu si lung.

Slabirea este un proces complex si sta in puterea ta. Nutritionistul sau consultantul tau wellness iti pot sta alaturi si te pot invata ce este bine sa mananci, de ce este bine sa mananci la anumite ore, de ce trebuie sa bei apa, de ce nu trebuie sa combini anumite alimente intre ele, de ce, de ce, de ce…

Dar, cu toate acestea, cea mai importanta persoana care te poate ajuta in procesul de slabire…esti tu. Citeste, invata, intelege, consuma produsele Herbalife si…ai sa slabesti, cu siguranta!