Preturi Herbalife Skin, scurt preview

Gama de produse Herbalife Skin, programul total

Una din cele mai populare intrebari ale acestor zile este despre mult doritele preturi Herbalife Skin!

Ei bine, va putem anunta ca…preturile sunt aici!

Odata cu lansarea gamei Skin in Romania, care a avut loc in cadrul unui eveniment deosebit ce a avut in centrul atentiei mult doritele produse, avem disponibile, in sfarsit si produsele si preturile.

De aceea, pana introducem in magazin intreaga gama de produse, descrise in detaliu, va invitam sa folositi pentru comanda lista de preturi de mai jos.

Lista de preturi pentru produsele din gama Herbalife SKIN

Preturi produse Herbalife Skin pentru comanda 2015

Pentru aceeia sau acelea dintre dvs care nu sunt inca familiarizati cu gama, Herbalife Skin reprezinta varful de lance al produselor de nutritie externa de la Herbalife. Gama a fost lansata in Romania in luna Ianuarie 2015 in cadrul unui eveniment impresionant care a constituit, daca vreti si „lansarea oficiala” a sezonului, eveniment in cadrul caruia au fost prezenti invitati de marca, printre care si Jacquie Carter, directorul departamentului de nutritie externa din cadrul companiei. Despre eveniment si despre produsele din gama Herbalife Skin (gama de „cosmetice Herbalife”, cum atat de impropriu le numesc persoanele necunoscatoare ale adevaratelor beneficii ale produselor) am mai scris intr-un articol anterior.

Pana vom prezenta pe site gama completa de produse, punctam faptul ca produsele din gama Skin nu contin parabeni si ca produc rezultate vizibile in numai 7 zile, ceea ce este un avantaj fantastic! Mai spunem ca produsele au pentru prima data in compozitie vitamina B3, pe langa vitaminele A si E (complexul de B-uri are rol in activarea metabolismului) incepem sa intelegem, zicem noi, ideea generala si necesitatea utilizarii produselor.

Gama Herbalife Skin cuprinde produse atat pentru femei cat si pentru barbati. Lista de preturi mai sus mentionata este finala, o puteti folosi cu incredere.

De asemenea, orice comanda de produse Herbalife, atat din gama Skin, cat si din gamele anterioare, beneficiaza de avantajele acumularii de puncte in sistem de fidelitate, altfel spus, puneti lista de preturi la treaba, comandati produse si acumulati puncte, iar in baza punctelor primiti produse! E atat de simplu!