Vrei sa stii cum sa slabesti rapid, usor si corect cu un program de slabire Herbalife? Asculta-ti consultantul!

Daca vrei sa slabesti, abtine-te de la a trisa si asculta-ti consultantul Herbalife

Stiu, suna simplist, poate, dar printre cele mai intalnite situatii in cazul programelor de slabire Herbalife se numara si aceasta: persoanele care vor sa slabeasca nu respecta indicatiile consultantului. Punct.

Ca sa fie lucrurile clare de la inceput, am sa spun ca produsele Herbalife sunt extraordinare, functioneaza chiar si atunci cand persoana aflata in program nu este 100% disciplinata, asa sunt de bune, dar totusi, oameni buni: pentru ca programul de slabit sa functioneze si sa avem rezultate trebuie sa respectam un minim de reguli de nutritie, sa dam corpului ce are nevoie si sa fim atenti la calorii!

Un lucru este bine sa intelegem: din momentul in care se incepe un program de slabire Herbalife, se stabileste practic un parteneriat intre consultant si persoana aflata in program: consultantul are tot interesul si toata dorinta ca persoana aflata in program sa obtina rezultate, de aceea iti va sta alaturi pe tot parcursul programului, pentru a te ajuta cu informatii, cu sfaturi, cu motivatie, cu tot ce vrei tu, pentru ca tu sa obtii rezultate!

Este surprinzator totusi cate persoane nu isi asculta consultantul, din diverse motive. Unele dintre persoanele care vor sa slabeasca, pur si simplu, cred ca stiu mai bine si iau anumite decizii de alimentatie, in ciuda recomandarilor consultantului! De multe ori poate considera ca „pacatul” nu este asa mare, eh, lasa-l pe consultant ca nu o fi foc! Ei bine, este! O prajiturica nevinovata poate aduce 400 de kcalorii, ceea ce poate face diferenta intre a slabi si a te ingrasa! Serios, cateodata poate fi un adevarat joc la limita!

Alte ori, persoana aflata in program, pur si simplu nu se poate abtine in fata tentatiilor mult iubite! Obiceiurile vechi mor greu, se spune, iar daca o viata ai fost obisnuit(a) sa bei sucuri carbogazoase, e greu sa rezisti tentatiei! Si uite asa, cand te vezi cu consultantul, in fata masuratorilor, te vezi nevoit(a) sa recunosi ca…ai mai baut cate un suc cu muuult zahar, deh, nu te-ai putut abtine! Sau ai mancat o carne de la oala, de la bunica de la tara (serios, caz real)!!!

Cateodata, desi aparent ai respectat toate indicatiile, se poate sa fie anumite lucruri pe care sa nu le realizezi, de aceea, in cazul in care slabirea merge mai lent decat era planificat, este bine sa ii povestesti consultantului absolut tot ce ai mancat, pentru a vedea daca nu cumva anumite produse pe care le consumi sau anumite actiuni pe care le faci, desi aparent nevinovate, pot interfera cu programul. Aici putem vorbi despre sport in exces (6-7 zile pe saptamana), anumite medicamente etc.

Lucrurile mentionate mai sus se intampla, sunt reale, iar concluzia este una singura: daca vrei sa slabesti, daca vrei sa ai rezultate reale, asculta-ti consultantul, are tot interesul ca tu sa obtii rezultate, stie ce spune si iti este alaturi pentru reusita.